Vakantiegeld over? Tijd voor een home make-over!

Door Corona zijn we helaas beperkt in onze reismogelijkheden én zitten we vaker binnen. Een bijkomstig voordeel: het geld dat je eerder in een reis naar de andere kant van de wereld had gestoken, kan nu ineens op een andere manier besteed worden. Droom jij ook van een home make-over? Met de volgende tips heb je voor de prijs van een vakantie een geheel nieuw huis!

  1. Tweedehands meubels

Lange wachttijden bij meubelzaken? Prijzen die de pan uitrijzen? De oplossing is simpel: marktplaats en kringloopwinkels afstruinen. Voor een leuk prijsje staat dat nieuwe televisiekastje dan binnen no-time in je huiskamer!

2. Muren schilderen

Een nieuwe kleur op de muur kan enorm veel doen met de uitstraling van je huis. Lekker op Pinterest inspiratie opdoen en vervolgens bij een schilder checken of de gekozen kleur een goed idee is. En, laten we eerlijk zijn, het is toch ook heerlijk om dit deel uit te kunnen besteden aan een prof en zeker te weten dat je nieuw geschilderde muur er goed uitziet?

3. Eigen foto’s uitprinten

Maak je huis persoonlijk door creatief aan de slag te gaan met je eigen foto’s. Maak een collage, vergroot een foto uit of zorg voor een mooie omlijsting. En ja, natuurlijk mogen daar een paar kiekjes van je laatste vakantie tussen zitten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *