Meer geld over houden voor vakantie? Start met leasen!

Het hele jaar door zijn we allemaal hard aan het werk om vervolgens op vakantie even compleet bij te komen. Meer geld sparen betekent dat je langer, luxer of misschien zelfs vaker op vakantie kan. Voor de meeste mensen is dit een droom. Meer geld overhouden kan je doen door te besparen op diverse dingen, maar heb je al overwogen door dit te doen door te leasen? Of het nu gaat om zakelijk leasen of private lease, er zitten financiële voordelen aan waar jij misschien nog niet over hebt nagedacht. En het mooie is, je kan in de meeste gevallen ook nog eens voordelig met de leaseauto op vakantie. Benieuwd naar hoe dit werkt? Lees dan vooral verder.

Geen onverwachte kosten

Vlak voor je op vakantie gaat is het laatste wat je wil onverwachte kosten voor bijvoorbeeld reparatie of onderhoud aan je auto. Dit kan namelijk grote nadelige gevolgen hebben voor je vakantie. Met leasen hoef je je hier in elk geval niet druk om te maken, gezien kosten voor reparatie en onderhoud inbegrepen zitten in het maandelijks bedrag dat je betaald aan je leasemaatschappij. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan je je spaargeld uitgeven waar het voor bedoeld is, jouw verdiende vakantie.

Op vakantie met je leaseauto

Ook fijn van een leaseauto is dat je deze in de meeste gevallen gewoon kunt gebruiken om mee op vakantie te gaan. Voor de mensen die zakelijk leasen zit soms zelfs alle benzine inbegrepen in de maandprijs waardoor zij hiervoor geen extra kosten hebben. Ben je van plan om naar het buitenland te gaan? Dan moet je vooraf wel contact opnemen met je leasemaatschappij om te vragen wat de mogelijkheden zijn en ook wat er vergoed wordt. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld niet zomaar bij elke garage terecht kunt voor reparaties of niet in elk land mag rijden.

Occasions

Wat velen niet weten is dat je ook een occasion kan leasen. Voordeel van occasion leasen is dat de maandelijkse kosten flink lager worden, waarmee jij geld overhoudt voor je vakantie. Voor een klein bedrag kan je zo overal heen waar je ook maar wil! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *