Waarom een vakantiehuis Europarcs poort van Amsterdam kopen geen slecht idee is

Wanneer je overweegt om een vakantiehuis of kantoorruimte te kopen zijn er verschillende opties beschikbaar. De ligging van de recreatiewoning speelt hierbij een essentiële factor. Elke plek heeft natuurlijk weer zijn eigen charmes. Kies je voor het Bourgondische Limburg, de natuurrijke Veluwe, of kies je voor de Poort van Amsterdam? Zelfs in Amsterdam heb je mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen. Zonder dat veel mensen het beseffen, heeft onze hoofdstad prachtige locaties waar je kunt overnachten. Een van deze locaties is de Poort van Amsterdam. In deze blog vertellen we je waarom een recreatiewoning Europarcs Poort van Amsterdam kopen geen slecht idee is!

De perfecte ligging

Het resort Europarcs Poort van Amsterdam heeft de perfecte ligging: met de Markermeer op meters op afstand, zicht op het eiland Marken en zicht op onze prachtige hoofdstad Amsterdam is het resort de verborgen schat van provincie Noord-Holland. Binnen een paar minuten rijden ben je in de nabijgelegen plaatsen, zoals natuurlijk Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam. Je kunt dus diverse plaatsen bezoeken wanneer jij hier je vakantiehuisje hebt. Vervelend zal je hier zeker niet doen!

De faciliteiten in het park

Ook wanneer je even geen plekken wilt bezoeken, is het prima vertoeven op het resort. Op het park is er namelijk voldoende te doen, doordat je gebruik kunt maken van de faciliteiten. Ook de kinderen hoeven zich hier niet te vervelen: het park is voorzien van een indoor speeltuin waar menig kind blij van wordt. Zijn ze lekker uitgespeeld? Dan kunnen zij gebruik maken van het binnenzwembad waar zelfs de allerkleinsten pret kunnen beleven. 

Heb je geen kinderen? Ook dan kan je hier prima relaxen. Het park is namelijk voorzien van een wellnesscentrum: een heerlijke sauna, een massagesalon en er is zelfs een Turks stoombad. Verder behoren ook midgetgolf, vissen en diverse loop- en fietsroutes tot de mogelijkheden.

Splinternieuwe huisjes

Wanneer je een vakantiehuisje hebt geboekt, kom je vaak in een standaard, oubollig vakantiewoning terecht. Dit is bij het resort Europarcs poort van Amsterdam zeker niet het geval! De woningen zijn zeer modern ingericht en zijn splinternieuw. Een comfortabele zithoek, ruime keuken en sommige huisjes zijn zelfs voorzien van een sauna. Perfect als jij je even wilt terugtrekken!

Een recreatiewoning Europarcs Poort van Amsterdam kopen is dus geen slecht idee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *