Op vakantie in eigen land? Dit zijn de mogelijkheden!

Vanwege de huidige gezondheidsrisico’s wordt er geadviseerd om dit jaar niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Daarom besluiten veel Nederlanders om in eigen land op vakantie te gaan. Zonder dat we er veel bij stilstaan heeft Nederland veel mooie plekken die je kunt bezoeken. Zo hebben wij onze eigen stranden en diverse natuurgebieden die je kunt bezoeken. Wij hebben alvast een aantal mogelijkheden voor je op een rijtje gezet. Lees snel meer!

De Veluwe

In het bruisend hart van de Veluwe ligt een groen en enorm gastvrij dorpje genaamd, Otterlo. Omgeven door natuurrijk gebied is Otterlo dan ook een dorp met moderne campings, hotels en gezellige restaurants. Niet voor niets kiezen veel Nederlanders om hier jaarlijks terug te komen. Je vindt hier een stuk unieke natuur waar liefhebbers diverse loop- en fietsroutes kunnen afleggen. Mocht je dit een fijne plek vinden waar je regelmatig wilt terugkomen, dan is er gelukkig een oplossing: er is een recreatiewoning in Otterlo te koop! Wanneer je in bezit bent van een vakantiehuis in Nederland, kan je wanneer je wilt op vakantie gaan.

De Waddeneilanden

Waarschijnlijk ben je ooit wel eens op één van de eilanden geweest, maar onze eigen eilanden zijn natuurlijk de ideale gelegenheid om in eigen land op vakantie te gaan. Heerlijk uitwaaien in de duinen, een strandwandeling en gezellige terrasjes in knusse dorpen, de Waddeneilanden hebben het allemaal. 

Het Bourgondische Limburg

Ook in het gezellige Limburg kan jij heerlijk op vakantie. De prachtige heuvels zijn, niet alleen mooi om te zien, maar ook ideaal om je wandel- en fietsroutes uit te stippelen. Als jij hier een liefhebber van bent, zijn er in ieder geval twee routes die je zeker niet mag missen: de Mergellandroute en het Pieterpad!

Regelmatig op vakantie in Nederland

Stuk voor stuk hebben deze mogelijkheden hun eigen charmes. Mocht je echt een natuurlijk liefhebber zijn en je op vakantie wil gaan regelmatig in eigen land, dan is een recreatiewoning in Otterlo te koop geen overbodige luxe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *