Genieten op Ibiza

Ibiza wordt door veel Nederlanders als een heus partyeiland gezien! Jaarlijks trekken honderden jongeren, maar ook volwassenen, richting het Spaanse eiland om de zon op te zoeken en te genieten van de eilandfeestjes. Het eiland ligt ten oosten van Spanje en heeft een oppervlakte van 575 vierkante kilometer. Met een inwonersaantal van ruim 140.000 is het nooit stil op het eiland! Tenzij je de natuur van Ibiza opzoekt. Ibiza is namelijk meer dan een partyeiland alleen. In het noorden van Ibiza vind je de rust, waar je wellicht naar op zoek bent. 

Een vakantiewoning kopen op Ibiza kan interessant zijn, wanneer je ruim de tijd wilt hebben om het eiland te verkennen en jaarlijks wilt kunnen genieten van het mooie weer. 

Een eiland met verschillende gezichten 

Het zuidelijke deel van Ibiza wordt gekenmerkt door haar wilde feesten, waar met name jongeren bijzonder geïnteresseerd in zijn. Het meest bekende onderdeel van de zuidelijke- en westelijke kust is Café del Mar. Dit café werd in 1980 geopend en staat inmiddels bekend om haar strandfeesten en de muziek die in het café zelf gedraaid wordt. 
Maar ook om te wandelen is Ibiza een prima eiland. Na een avond stappen kun je zo de balans weer herstellen.

Kies je voor een bezoek aan het noordelijke- en oostelijke deel van Ibiza, dan kom je in een veel rustiger gebied. Hier genieten mensen van de mogelijkheid om te wandelen, yoga te beoefenen of van het mooie weer te genieten op een van de vele stranden. Breng ook zeker een bezoek aan de zogenaamde finca’s, dit zijn traditionele Spaanse boerderijen. 

Voordelen van een vakantiewoning op Ibiza 

Een vakantiewoning op Ibiza kan je verschillende voordelen opleveren. Zo heb je altijd de mogelijkheid om zelf een reis naar Ibiza te plannen. Zeker buiten het seizoen om, kun je relatief goedkoop naar het eiland reizen. In plaats van het eigen gebruik van de recreatiewoning, kun je de vakantiewoning ook verhuren. Zo verdien je de investering in deze vakantiewoning jaarlijks voor een deel terug! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *