Rondreis door Spanje

Spanje is een zeer geliefd vakantieland onder Nederlanders en dat is zeker niet zonder reden. Vooral de Spaanse Costa’s en de eilanden van Spanje zijn zeer geliefd. Veel mensen reizen in de vakantie voor enkele weken naar Zuid-Europa. Toch is het ook voor een langere periode heerlijk vertoeven in het land van de tapas. Stel je eens voor om het voorjaar te gebruiken om een aantal maanden in te burgeren in het ontspannen Spaanse leven? Een kar huren en met al je spullen vertrekken naar Zuid-Europa is een ware droom. Tijdens je verblijf wil je natuurlijk veel verschillende plekken zien in Spanje. Dit zijn de plekken die jij tijdens je verblijf in elk geval niet mag missen. 

Baskenland

Wanneer je Frankrijk uitrijdt via het zuidwesten zal je uitkomen in het Spaanse Baskenland. In deze streek vind je onder meer bekende steden als Bilbao en San Sebastian. Daarnaast bevindt zich in deze streek Pamplona, dat bekent staat om het jaarlijkse stieren rennen. De surfers kunnen naar hartenlust surfen op een van de kustplaatsjes zoals San Sebastian. Gedurende de dag kan je daarnaast ook genieten van pintxos in deze streek, dit zijn plaatselijke tapas. 

Bezoek de grote steden

Spanje heeft een aantal grote steden die allemaal hun eigen charmes hebben. Je kan tijdens een langdurige reis kiezen om deze verschillende steden te bezoeken wanneer je fan bent van architectuur en cultuur. In Valencia kun je heerlijk fietsen en in de avond stappen. Barcelona en Madrid zijn een walhalla voor de fans van citytrips en Sevilla is voor de mensen die altijd een warme temperatuur willen hebben. 

Costa Brava

De Costa Brava kan in dit rijtje niet ontbreken. De streek is al ontdekt door vele Nederlanders en de kuststreek geeft je het echte vakantiegevoel. Langs de kust vind je diverse dorpjes en stadjes. Zo is er voor een ieder wat wils. De Costa Brava is bovendien relatief goedkoop in vergelijking met andere kusten van Europa. Er is genoeg diversiteit tussen zonnen, winkelen, eten, drinken en uitgaan in deze streek. Daarnaast is het weer hier ook bijna altijd goed. Je rondreis door Spanje zal je toch beginnen in het koude Nederland. Omdat Spanje zo fijn is kiezen steeds meer mensen ervoor om hier ook langere tijd te verblijven. Via aanhanger huren Amsterdam heb je genoeg keuze tussen aanhangers. Deze zijn ideaal voor een langere reis omdat je natuurlijk wel veel spullen mee wil nemen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *