Mooie en handige weekendtassen voor heren

Mooie en handige weekendtassen voor heren

Weekendtassen komen altijd van pas, want je kunt ze gebruiken als handbagage voor een citytrip, een weekendje weg of voor een business trip. De meeste vrouwen vinden het superleuk om voor een weekendtas te shoppen, maar mannen vinden dat meestal wat minder spannend. Kun jij als man zijnde daarom ook wel wat hulp gebruiken? In dit artikel delen we een aantal tips voor als jij ook nog op zoek bent naar een mooie weekendtas voor heren.

 

Welk materiaal?

Weekendtassen kunnen van verschillende soorten materiaal worden gemaakt. Nylon of polyester is bijvoorbeeld een populaire optie, want dit is goedkoop, lichtgewicht en makkelijk schoon te maken en het is ook in veel verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Als je dus op zoek bent naar een stoere heren weekendtas, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte nylon weekendtas want dat staat heel sportief. Wil je liever iets zakelijkers? Dan wordt er aangeraden om naar leren weekendtassen te kijken. Zwart of bruin leer is namelijk heel chique en zorgt ervoor dat de weekendtas meteen een professionele look krijgt.

 

Handige snufjes

Als je meestal een paar schoenen meeneemt in je weekendtas, dan zijn er speciale weekendtassen te koop met een apart vak voor schoenen. Dit maakt je weekendtas wat netter en georganiseerder. Verder hebben de meeste weekendtassen twee kleine handvatten, maar een bijgeleverde lange schouderriem kan ook erg goed van pas komen. Sommige weekendtassen hebben zelfs wieltjes, zodat je de weekendtas ook als een trolley kunt gebruiken. Dit is met name handig als je op het vliegveld bent en een stukje moet lopen naar de gate!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *