Erdi, vakmanschap op het gebied van meubilair voor op straat

Erdi is een groot bedrijf dat ruim zeventig jaar geleden is begonnen als familiebedrijf. Het houdt zich bezig met de productie van meubilair voor op straat, wegbebakening en verkeerstechniek. Het is haast ondekbaar dat Nederland zonder dit bedrijf kan. Deelnemen aan het verkeer dient op een veilige manier te gebeuren. Dit is niet mogelijk wanneer de wegen niet duidelijk worden aangegeven, er geen verkeersborden zijn en wanneer stoplichten niet optimaal werken. In samenwerking met de gemeenten, zorgt Erdi er al jaren voor dat de wegen voor iedereen veilig te gebruiken zijn en dat iedereen op een goede manier aan het verkeer kan deelnemen.

Erdi stelt vakmanschap voorop. Door op een duurzame manier producten te maken en te transporteren, is het bedrijf een echt voorbeeld voor andere bedrijven. De overheid en de gemeentes kunnen al jarenlang rekenen op de vakkundigheid van het bedrijf. Zonder meubilair op straat is het straatbeeld niet compleet. Zo kunt u er terecht voor bijvoorbeeld banken en prullenbakken, straatnaamborden en wegafzettingen.

Fietsnietjes

 Om een gemeente netjes en opgeruimd achter te laten, is het de bedoeling dat elk vervoermiddel een eigen standplaats of parkeerplaats krijgt. Rondslingerende fietsen vormen vaak een probleem in een stad of in een dorp. Met de fietsnietjes kunt u ervoor zorgen dat fietsen netjes op hun plaats kunnen blijven staan en voorkomt u dat deze rondslingeren. Het geeft een opgeruimd beeld en daarnaast profiteren veel mensen van de praktische kanten van deze fietsenrekken. Deze rekken zijn universeel, waardoor het mogelijk is om fietsen in allerlei soorten en maten erin te plaatsen.

Roosters voor bomen

 Groen hoort thuis in elke gemeente. Het geeft een frisser uiterlijk en daarnaast zorgt verstedelijking er al voor dat veel natuur verdwijnt. Door bomen te planten, wordt er een stukje van de natuur weer teruggegeven aan de stad. Bomen kunnen het beste worden omringd met boomroosters. Deze zorgen ervoor dat het beeld er wat verzorgder uitziet en dat de boom op een mooie manier op de stoep of aan de straatkant kan staan. U ziet boomroosters steeds vaker terugkomen op straat en het gebruik ervan zorgt er zeker voor dat de straat er aantrekkelijker uitziet.

Meubilair voor op straat

Bij meubilair kunt u denken aan allerlei voorwerpen die in de openbare ruimte worden geplaatst, zoals prullenbakken, banken en verlichting. Erdi is een echte specialist op dit gebied. Bij hen kunt u terecht voor dit soort objecten, maar ook voor wegaanduidingen en groenvoorzieningen. Een straat is niet compleet zonder straat meubilair en daarom kunnen we ook niet zonder Erdi.

 Bent u benieuwd naar de diensten van Erdi? Kijk dan zeker op hun website of vraag een offerte op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *