Activiteiten in eigen land

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in eigen land? Je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te reizen om een onvergetelijke ervaring te beleven. In Nederland zijn er knusse steden, mooie natuurgebieden en genoeg bijzondere activiteiten. Zoek je nog naar inspiratie om activiteiten in eigen land te organiseren? In dit blog geven wij jou inspiratie voor een weekendje weg, familiedag, bedrijfsuitje of vriendenweekend. Kijk voor alle mogelijkheden op Teamuitstapje.

Citygames
In eigen land zijn er een tal aan steden waar je toffe activiteiten kunt organiseren. Wanneer je kiest om een bezoek te brengen aan een stad is het altijd leuk om uitjes te combineren. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een citygame. Je ziet wat van de stad, leert samen te werken en zorgt voor plezier. Een aantal populaire citygames zijn:

  • Crazy 88
  • Escape the City
  • Wie is de Mol?
  • Hunted

Touren
Als je ook echt wat wilt zien van een stad of natuur en wat kilometers wilt maken kun je beter gaan touren. Stippel een route uit en ga samen op pad. Het voordeel van touren is dat je op je eigen gemak een omgeving leert kennen. Ondertussen kun je een stop maken bij een terrasje voor een hapje of een drankje. Er zijn verschillende manieren waarop je een gebied kunt verkennen. Denk hierbij aan een tour maken met een TukTuk, historische legerjeep, segway of kever cabrio. 

Varen
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een omgeving te verkennen middels een boottocht. Op deze manier leer je Nederland weer op een hele andere manier kennen. Kies voor een vaartocht door de mooie natuur in bijvoorbeeld het natuurgebied de Biesbosch. Of kies voor een relaxte tocht door de grachten van steden als Utrecht en Amsterdam. Genoeg tijd om met elkaar te praten en ondertussen te genieten van het uitzicht. Er zijn verschillende vaararrangementen zoals: sloep varen, borrelboot huren, themaboot huren, kano varen, powerboat racen of een GPS tocht op het water.

Indoor activiteiten
Ons kikkerlandje kent ook dagen waarbij de weersomstandigheden niet ideaal zijn voor een buitenactiviteit. Dan kun je beter kiezen voor een workshop of een andere indoor activiteit. Wil je bijvoorbeeld een teambuilding activiteit organiseren? Populaire workshops voor een teambuilding zijn: Braziliaanse percussie workshop, mopperworkshop, hightech communication box of een pubquiz. Kijk voor alle activiteiten en mogelijkheden op onze website.

Veel succes bij het organiseren van het tofste uitje van het jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *