Vakantiepark aan de kust

Op zoek naar een vakantiepark aan de kust voor een ontspannen vakantie? Mogelijkheden genoeg in ons eigen land. Daar hoeft u niet helemaal naar het buitenland voor. Kijk bijvoorbeeld eens naar de vakantiehuisjes langs de Noord-Hollandse kustlijn. Er zit vast en zeker iets moois bij wat helemaal voldoet aan uw wensen. Of u nou met uw gezin, met uw hond, of alleen komt. De uitgestrekte Noord-Hollandse kustlijn staat garant voor een heerlijke vakantie.

De verschillende kustdorpjes

Aan de Noord-Hollandse kustlijn liggen een aantal prachtige kustdorpjes en badplaatsen. Bekijkt u eens de mogelijkheden in:

  • Callantsoog
  • Sint Maartenszee
  • Julianadorp aan zee
  • Groote Keeten
  • Petten

Als u naar een van deze dorpjes of vakantieparken aan de kust gaat maakt het eigenlijk niet eens zo heel veel uit welke. Ze liggen namelijk allemaal vrij dicht bij elkaar en u kunt dus makkelijk naar een van de naastliggende dorpjes als u daar zin in heeft. Het fijne aan al deze plekken is dat u hoe dan ook dicht bij de zee en het strand bent. Welk dorp u ook kiest, de kustlijn is vlakbij. Er zijn veel opties om vakantiehuisjes in Nederland te huren.

Activiteiten aan de kust

Aan de kust is het voor iedereen goed vertoeven. U kunt het net zo wild of net zo ontspannen maken als u zelf wilt. Maar één ding is zeker. Zon, zee en strand – hier kunt u optimaal van genieten. Of u nou houdt van relaxen, aan uw kleurtje werken en een goed boek lezen, of van meer adrenaline en sportieve activiteiten houdt. Dit kan hier allemaal. Er zijn genoeg leuke strandtentjes waar u in de zomer kunt genieten van een goed glas wijn en in de winter van appeltaart en warme chocomelk. Qua sportieve activiteiten is het mogelijk om langs de kustlijn hard te lopen of te wandelen. In de zee kunt u een heerlijke duik nemen. En op het strand is er de mogelijkheid om bijvoorbeeld te vliegeren, blokarten of voetballen.

Omgeving

Maar ook buiten deze vakantieparken aan de kust om zijn er veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een filmpje pakken, een museum bezoekers of lekker shoppen in een van de grotere steden zoals Alkmaar of Schagen. Daarnaast is het mogelijk om in Den Helder de boot te pakken naar het Waddeneiland Texel waar u de vuurtoren of de zeehondjes in Ecomare kunt bezoeken. Leuk met kinderen, maar natuurlijk ook zonder. Kortom, er is genoeg te doen in Noord-Holland. Waar wacht u nog op? Boek dat leuke strandhuisje in een vakantiepark aan de kust en geniet met volle teugen van de omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *